Διεθνή

The Goonies: Έρχεται το σίκουελ με το original καστ

The Goonies: Έρχεται το σίκουελ με το original καστ Φωτογραφία: IMDB
Σύμφωνα με πληροφορίες το Goonies 2 θα κυκλοφορήσει το 2026 ή το 2027.

Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι Goonies φαίνεται πως επιστρέφουν.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι η θρυλική ταινία του 1985 θα επιστρέψει με το original καστ. Η περιπέτεια των 80s σεναριακά ακολουθεί μία παρέα αγοριών στο Όρεγκον, που προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους και ακολουθούν ένα ταξίδι θησαυρού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν ο Σιν Όστιν, από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο Τζος Μπρόλιν, ο βραβευμένος με Όσκαρ πια Κε Χούι Κουάν και ο Κόρεϊ Φέλντμαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 ή το 2027. Ωστόσο, οι συζητήσεις για το σίκουελ της ταινίας ακούγονται εδώ και αρκετά χρόνια με τον σεναριογράφο Κρις Κολόμπους να αποκαλύπτει το 2021 ότι ο αείμνηστος σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίτσαρντ Ντόνερ του είχε μιλήσει για μία συνέχεια της ταινίας στο παρελθόν.

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε; Θα μπούμε στο σκάφος μου, να καπνίσουμε χασίς για τρεις μέρες μια και θα βρούμε μία ιδέα για το Goonies 2. Του είπα Ντικ, λοιπόν πρώτα απ’ όλα δεν κάνω χασίς. Αλλά ίσως αν έρθω να πιούμε κανά ποτό μαζί και να καθίσουμε το σκάφος. Αλλά δεν έγινε ποτέ. Και το μετανιώνω. Γιατί θα παρατούσα τ απάντα για να το κάνω τώρα».

Το 2020, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ που είχε γράψει την πρωτότυπη ιστορία των Goonies μίλησε σε ένα reunion του πρωτότυπου καστ γιατί δεν έγινε ποτέ ένα σίκουελ.

«Ο Κρις, ο Ντικ, εγώ και η Λόρεν Σούλερ Ντόνερ. Είχαμε μιλήσει αρκετά γι’ αυτό. Κάθε τρις και λίγο είχαμε και μία ιδέα για το σενάριο αλλά ποτέ δεν προέκυψε. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη γα το συγκεκριμένο είδος. Και δεν νομίζω ότι θα βρούμε καλύτερη ιδέα από το original σενάριο που κάναμε στα 80s.