Διεθνή

Γυναίκα έλαβε απάντηση σε αίτηση για δουλειά με καθυστέρηση 48 χρόνων

Γυναίκα έλαβε απάντηση σε αίτηση για δουλειά με καθυστέρηση 48 χρόνων Φωτογραφία: pexels Suzy Hazelwood
Μια γυναίκα που πέρασε 48 χρόνια αναρωτώμενη γιατί δεν απαντήθηκε ποτέ η αίτηση της για τη δουλειά των ονείρων της, τελικά ανακάλυψε γιατί.

Η Tizi Hodson, 70 ετών, από το Gedney Hill στο Lincolnshire, δεν πίστευε στα μάτια της όταν άνοιξε το ταχυδρομείο της.

Τότε μέσα στο γραμματοκιβώτιο βρισκόταν επιστολή που έκανε αίτηση για δουλειά ως κασκαντέρ μοτοσικλέτας, που εστάλη τον Ιανουάριο του 1976 και είχε κολλήσει τελικά πίσω από ένα συρτάρι ταχυδρομείου, όλα αυτά τα χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η θέση χάθηκε, η ατυχία αυτή δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει μια τολμηρή καριέρα καθώς βρήκε μια δουλειά που την ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Περιγράφοντας την επιστολή που της επιστράφηκε η κα Hodson είπε: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν άκουσα ποτέ ξανά για τη δουλειά. Τώρα ξέρω γιατί».

Στην κορυφή της επιστολής υπάρχει ένα χειρόγραφο σημείωμα που γράφει: «Καθυστερημένη παράδοση από το Staines Post Office. Βρέθηκε πίσω από ένα συρτάρι. Μόνο περίπου 50 χρόνια καθυστέρηση».

Η ίδια δεν γνωρίζει ποιος επέστρεψε το γράμμα ή πώς βρήκε το σπίτι της.

«Το πώς με βρήκαν είναι ένα μυστήριο καθώς έχω μνετακομίσει άπειρες φορές.», είπε.

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να το παίρνω πίσω όλο αυτό το διάστημα αργότερα.

«Θυμάμαι πολύ καθαρά ότι καθόμουν στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο και έγραφα το γράμμα. Κάθε μέρα έψαχνα να βρω θέση, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί και ήμουν τόσο απογοητευμένη γιατί πραγματικά ήθελα να γίνω κασκαντέρ σε μοτοσυκλέτα».

Ευτυχώς για την κα Hodson, η σιωπή που ακολούθησε την αίτησή της δεν την απέβαλε από το να προσπαθήσει για άλλες δουλειές.

Μετακόμισε στην Αφρική, εργάστηκε ως χειρίστρια φιδιών και ψιθυριστή αλόγων, έμαθε να πετάει και έγινε πιλότος ακροβατικών και εκπαιδευτής πτήσεων.