Διεθνή

Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα αίθριος την Κυριακή του Πάσχα

Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα αίθριος την Κυριακή του Πάσχα Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα αίθριος την Κυριακή του Πάσχα
Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα αίθριος την Κυριακή του Πάσχα Την γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Μεγάλη Εβδομάδα εξέδωσε η ΕΜΥ και περιλαμβάνει μια ευχάριστη είδηση αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις την Κυριακή του Πάσχα 12-04-2015 ο καιρός θα είναι αίθριος και θα αυξηθεί η θερμοκρασία

Μεγάλη Τετάρτη 08-04-2015

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και βαθμιαία στη νότια νησιωτική χώρα. Βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και από τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση. Θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Μεγάλη Πέμπτη 09-04-2015 Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 5 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς από το βράδυ 8 με 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Παρασκευή 10-04-2015 Καιρός: στα δυτικά και βόρεια γενικά αίθριος.

Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στη βόρεια

Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Μεγάλο Σάββατο 11-04-2015 Καιρός: στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Κυριακή του Πάσχα 12-04-2015 Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.