Διεθνή

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη 17/06

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη 17/06 Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη 17/06 Φωτογραφία: Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη 17/06
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη 17/06 Eπιδείνωση του καιρού απο το απόγευμα στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και καταιγίδες τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες καταιγίδες τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται απο χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς άνεμους. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφορ που απογευματινές το απογευματινές θα στραφούν σε βορείους με την ιδία ένταση. θερμοκρασία: απο 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος

καιρός: αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και το βορειοδυτικό Ιόνιο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά στην Ήπειρο ισχυρές. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφορ. θερμοκρασία: απο 19 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στη Θεσσαλία την Εύβοια και την ανατολική Στερεά και θα σημειωθούν τοπικες βροχές και καταιγίδες. Καταιγίδες τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα ενταθούν. άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφορ και απογευματινές το απογευματινές νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. θερμοκρασία: απο 19 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφορ. θερμοκρασία: απο 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αίθριος. Λίγες νεφώσεις απο το απόγευμα στα βόρεια. άνεμοι: απο βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 μποφορ. θερμοκρασία: απο 20 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

καιρός: αίθριος. Τοπικες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφορ. θερμοκρασία: απο 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες απο το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικες βροχές και καταιγίδες οι οποίες απο το απόγευμα πιθανόν να είναι ισχυρές. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφορ. θερμοκρασία: απο 20 έως 32 βαθμούς κελσίου.

# TAGS