Life

Joker 2: «Φουντώνουν» οι φήμες για συμμετοχή της Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν

Joker 2: «Φουντώνουν» οι φήμες για συμμετοχή της Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν
Ύστερα από την ανακοίνωση πως θα κυκλοφορήσει το «Joker 2», ήρθαν στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Wrap», το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες σχετικά με την μεταμόρφωση της Lady Gaga σε Χάρλεϊ Κουίν για το νέο φιλμ. Αξίζει να σημειωθεί πώς η ταινία θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ.

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να δώσουν πολλά εκατομμύρια προκειμένου να εξασφαλίσουν την εμφάνιση του Φίνιξ στο νέο «Joker», μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως έγινε γνωστό, το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

{https://www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY}

To Joker που κυκλοφόρησε το 2019 έγινε η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το μπάτζετ ήταν οριακά πάνω από τα 50 εκατομμύρια. Το 2020 ήταν υποψήφια για 12 όσκαρ ανάμεσα τους και αυτό της καλύτερης ταινίας με τον Φίνιξ να βραβεύεται για τον πρώτο ανδρικό ρόλο.