Διεθνή

Η επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι Λιούις στo σινεμά (εικόνα)

Η επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι Λιούις στo σινεμά (εικόνα) Φωτογραφία: IMDB
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Ντάνιελ Ντέι Λιούις ήταν τον Ιανουάριο σε γκαλά βραβείων προς τιμή του σκηνοθέτη του στις Συμμορίες της Νέας Υόρκης, Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις, το 2017 είχε ανακοινώσει ότι συνταξιοδοτείται από την υποκριτική. Ωστόσο νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστροφή του στα κινηματογραφικά δρώμενα.

Αφορμή για τις νέες αυτές αναφορές είναι μία φωτογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις μαζί με τον Σον Μπιν, σε κινηματογραφικό σετ. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο γιος του Ντάνιελ Ντέι Λιούις ενώ οι δυο τους υπογράφουν το σενάριο. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε δείχνει τον οσκαρικό ηθοποιό να οδηγεί μηχανή στο Μάντσεστερ με συνεπιβάτη τον Σον Μπιν Bean.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα φέρει μάλλον τον τίτλο «Avelyn» και ο Μπιν θα υποδύεται έναν πρώην στρατιώτη. Ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιον θα είναι ο ρόλος του Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις το 2017 είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την υποκριτική.
«Έχω την ανάγκη να πιστεύω στην αξία αυτού που κάνω. Η δουλειά μπορεί να μοιάζει ζωτικής σημασίας. Ίσως και να μην μπορώ να αντισταθώ. Και αν το κοινό το πιστεύει, αυτό μου αρκεί. Αλλά σε τελική ανάλυση δεν ισχύει» είχε πει τότε.

Τον Ιανουάριο είχε κάνει μία σπάνια εμφάνιση σε γκαλά βραβείων προς τιμή του σκηνοθέτη του στις Συμμορίες της Νέας Υόρκης, Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις είχε ανακοινώσει την συνταξιοδότησή του μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» για την οποία είχε προταθεί για Όσκαρ. Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται ε αγαπημένο του πρόσωπο. Το 2005 τον είχε σκηνοθετήσει η σύζυγός του Ρεμπέκα Μίλερ, για το «Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα για δύο».

{https://twitter.com/worldofreel/status/1841120398768824385}