Life

GNTM: Η ιστορία της 47χρονης Άννας που έκανε τη Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα (βίντεο)

GNTM: Η ιστορία της 47χρονης Άννας που έκανε τη Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα (βίντεο)
Με δάκρυα ξεκίνησε η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου GNTM: Tο comeback της Βίκυς Καγιά, ο αγαπημένος Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η νέα άφιξη... της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Πριν πέντε χρόνια όταν ξεκινούσε το GNTM, δεν πίστευα ότι η μοδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο. Σήμερα πλέον, μετά από εκατοντάδες φωτογραφήσεις και χιλιόμετρα πασαρέλας, ο στόχος μας στο GNTM είναι ο ίδιος. Να σας ιντριγκάρουμε και να προκαλούμε το ενδιαφέρον σας με τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία μας», είπε η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του GNTM.

Ακολουθήσε η παρουσιάση των υπόλοιπων μελών της κριτικής επιτροπής, όπου ξεχώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Πρώτη μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε η 47χρονη Άννα η οποία αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική της ομορφιά, οι οποίοι έκανα λόγο για «αμαζόνα».

Η συγκίνηση στο πλατό, από τα πρώτα λεπτά που εμφανίστηκε η Άννα ήταν διάχυτη αφού με τα όσα είπε στη Βίκυ Καγιά έκανε την κριτή... να δακρύσει.

Όπως αποκάλυψε η Άννα, άφησε το σχολείο σε μικρή ηλικία προκειμένου να παντρευτεί. Ο λόγος που ήθελε να φύγει από το σπίτι της ήταν πως ο πατέρας της την χτυπούσε και όπως χαρακτηριστικά είπε «τον πρώτο που βρήκα τον παντρεύτηκα».

Η Άννα ανέφερε, στη συνέχεια, πως και ο σύζυγός της την χτυπούσε - κάτι που δυστυχώς δεν της φαινόταν περίεργο αφού αυτό έμαθε στο σπίτι της. Τα χρόνια πέρασαν, όμως, και η 47χρονη κατάλαβε πως αυτό είναι λάθος και αποφάσισε να χωρίσει.

Σημειώνεται πως η γυναίακ έχει τρία παιδιά, πηγαίνει ξανά σχολείο για να τελειώσει το Λύκειο, ενώ δουλεύει και στα απορριμματοφόρα την βραδινή βάρδια.

«Είσαι το next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου», της είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.