Life

Με... νεύρα στα δικαστήρια ο Αδαμαντίδης: Έσπρωξε δημοσιογράφο (βίντεο)

Με... νεύρα στα δικαστήρια ο Αδαμαντίδης: Έσπρωξε δημοσιογράφο (βίντεο) Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
«Βεντέτα» με τους δημοσιογράφους φαίνεται πως έχει ανοίξει ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να μαζέψει τα νεύρα του στα δικαστήρια και έσπρωξε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την Βαρβάρα Κίρκη.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος από τον Alpha πλησίασε τον τραγουδιστή την ώρα που έβγαινε από τα δικαστήρια και τον ρώτησε σχετικά με το περιστατικό με τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος έφτασε μόνος του στα δικαστήρια, έδειξε να ξαφνιάζεται από την παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου και με τον αγκώνα μου έσπρωξε την δημοσιογράφο για να την προσπεράσει. Στη συνέχεια, δείχνει να αντιλαμβάνεται το λάθος του και κοντοστέκεται, λέγοντας μόνο «καλημέρα».

Δείτε το περιστατικό:

Η κίνηση του Θέμη Αδαμαντίδη έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου η οποία αρχικά έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είδε. «Έχω πάθει σοκ! Σε έσπρωξε στην αρχή ή εμένα μου φάνηκε;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Με θλίβει αυτό. Αυτή τη συμπεριφορά τη θεωρώ ανεπίτρεπτη. Στο J2US ήταν πάντα ευγενικός, τι είναι αυτό που είδαμε τώρα;» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.