Life

Rage Against the Machine: Ο μπασίστας Τιμ Κόμερφορντ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

ΑΠΕ - ΜΠΕ ΑΠΕ - ΜΠΕ
Σε μια δύσκολη προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο μπασίστας του διάσημου ροκ συγκροτήματος «Rage Against the Machine», Τιμ Κόμερφορντ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Ο 54χρονος μουσικός αφαίρεσε τον προστάτη του μόλις δύο μήνες πριν το συγκρότημα ξεκινήσει την περιοδεία της επιστροφής του αυτό το καλοκαίρι και δήλωσε ότι «δεν έχει νιώσει ποτέ τέτοιο πόνο», όπως ένιωσε στην επέμβαση.

«Δίνω μάχη και είναι δύσκολο. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά το να καταφέρω να κάνω μια συζήτηση και να μην με «πνίξει» το συναίσθημα είναι μια μικρή νίκη για μένα.», δήλωσε σε συνέντευξή του στο SPIN και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να βρει ομάδες υποστήριξης για να τον βοηθήσουν να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

«Η σωματική ταλαιπωρία μετά την εγχείρηση, δεν έχω ξανανιώσει τέτοιον πόνο. Πάντα ένιωθα ότι είχα μεγάλη ανοχή στον πόνο και αυτό με γονάτισε», περιέγραψε το μέλος του διάσημου συγκροτήματος.

«Ακόμα δεν έχω καταφέρει να σηκωθώ, αν και γυμνάζομαι και κάνω διάφορα, ψυχολογικά η ζημιά είναι σοβαρή. Μου είναι πολύ δύσκολο να μην καταρρεύσω και να μην γίνω συναισθηματικός», αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Κόμερφορντ είπε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του προστάτη αφού προσπάθησε να πάρει ασφάλεια ζωής.

Όπως είπε, οι δείκτες PSA του είχαν αυξηθεί, άρα δεν μπορούσε να πάρει ασφάλεια και μετά πέρασε ενάμιση χρόνο παρακολουθώντας τους να αυξάνονται περαιτέρω.

Τελικά, διενεργήθηκε βιοψία και διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως είπε ο ίδιος.