Life

Στο αστυνομικό τμήμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τσακώθηκε με δημοσιογράφο

instagram instagram
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και δημοσιογράφου με αφορμή τον γιό του.

Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τον έντονο τηλεφωνικό καβγά που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με γνωστό δημοσιογράφο, με αφορμή την αποκάλυψη των λεπτομερειών γύρω από τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, σχολίασε η παρέα του «Happy Day».

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αφηγήθηκε το χρονικό της διαμάχης, δίνοντας τα βασικά σημεία και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως οι δύο πλευρές κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο δημοσιογράφος αισθάνθηκε πως απειλείται από όσα του είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο επίμαχο τηλεφώνημα.

«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά.

Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση.

Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν», συνέχισε στην περιγραφή της η δημοσιογράφος.