Life

Με αυτά τα 7 tips θα σηκώνεσαι επιτέλους νωρίς από το κρεβάτι ξεκούραστος

Με αυτά τα 7 tips θα σηκώνεσαι επιτέλους νωρίς από το κρεβάτι ξεκούραστος
Αποτελεσματικoί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις νωρίτερα από τα σκεπάσματα του κρεβατιού σου και να μην χουχουλιάζεις.

Η συνήθεια του να σηκώνεσαι νωρίς το πρωί από το κρεβάτι σου θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα πρωινά σου. Όσον αφορά την ολοκλήρωση των πραγμάτων, το πρωί είναι μια από τις καλύτερες ώρες. Με περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, μπορείς να κάνεις μια λίστα με τις υποχρεώσεις σου, να χαλαρώσεις πίνοντας τον αγαπημένο σου καφέ ή διαβάζοντας ένα βιβλίο όσο σύζυγος και παιδιά κοιμούνται.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να δυσκολεύεσαι να γίνεις πρωινός τύπος, από την κακή υγιεινή του ύπνου έως τις αλλαγές στον τρόπο ζωής και ακόμη και τα γονίδιά σου, επομένως μπορεί να μην είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία.

«Όλοι είμαστε προγραμματισμένοι σε κάποιο βαθμό είτε να είμαστε ένας πρωινός κορυδαλλός που ξυπνά νωρίς, αλλά παλεύει να μείνει ξύπνιος μέχρι αργά, είτε μια κουκουβάγια που ξενυχτάει, αλλά δεν μπορεί να σηκωθεί», λέει η Sammy Margo, εγκεκριμένη φυσιοθεραπεύτρια και ειδικός στον ύπνο.

Δείτε εδώ τα 7 tips για να σηκώνεσαι επιτέλους νωρίς το πρωί από το κρεβάτι

NETWORK