Life

Έτσι θα κάψεις περισσότερες θερμίδες όταν περπατάς

Έτσι θα κάψεις περισσότερες θερμίδες όταν περπατάς
Αν δεν αγαπάς το τρέξιμο, το δυναμικό περπάτημα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά χωρίς να λαχανιάζεις.

Το περπάτημα είναι η μόνη άθληση που μπορούν (και χαίρονται) να κάνουν όλοι. Είτε θέλεις να χάσεις κιλά είτε απλώς θέλεις να ξεφεύγει το μυαλό σου από την καθημερινότητα, μια βόλτα για περπάτημα είναι ό,τι καλύτερο.

Το power walking είναι μια απίστευτα αποτελεσματική μορφή άσκησης, ειδικά για όσους ανατριχιάζουν στη σκέψη να τρέξουν. Ήξερες πως το δυναμικό περπάτημα όμως μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις 3 φορές περισσότερες θερμίδες;

Τόσο το δυναμικό περπάτημα όσο και το τρέξιμο έχουν τα πλεονεκτήματά τους ως προσβάσιμες μορφές άσκησης—μπορείς είτε να περπατήσεις στον διάδρομο είτε να βγεις έξω.

Αλλά εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει το δυναμικό περπάτημα είναι η φύση του χαμηλού αντίκτυπου, ασκώντας λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις σας, γεγονός που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού που συχνά σχετίζεται με το τρέξιμο.

Αυτό το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων, ανεξάρτητα από τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ή την ηλικία τους.

Επιπλέον, όταν το ενσωματώνεις τακτικά στη ρουτίνα σου με γρήγορο ρυθμό, το δυναμικό περπάτημα είναι ένας εξαιρετικός καυστήρας θερμίδων, τροφοδοτώντας τις προσπάθειές σου για απώλεια βάρους.

Διαβάστε αναλυτικά στο theissue.gr