Life

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Άρης Μακρής: «Είχαμε κακές στιγμές»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Άρης Μακρής: «Είχαμε κακές στιγμές»
Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει μιλήσει στο παρελθόν για την βία που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο ποτέ να κατονομάσει ως δράστη τον Άρη Μακρή.

Την απάντησή του στη φήμη πως ήταν ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη, έδωσε την Τρίτη ο Άρης Μακρής μιλώντας στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και τραγουδιστής αποφάσισε να βρεθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου ισχυρίστηκε πως δεν είναι αυτός ο κακοποιητής της. 

Σημείωσε πως όταν πρωτομίλησε ανοιχτά η Άννα Μαρία Βέλλη, δεν υπήρξε σύνδεση ούτε αναφορά στο όνομά του: «Όταν απέκτησε διάρκεια, τότε άρχιζαν να συνδέουν την είδηση με το όνομά μου».

«Δεν την πήρα ποτέ τηλέφωνο. Είναι μια ιστορία που έχει τελειώσει για εμένα. Δεν είχαμε κρατήσει κάποια επικοινωνία μετά. Είχαμε εντάσεις, κακές καταστάσεις ποτέ όμως κακοποιητική συμπεριφορά», ανέφερε απαντώντας στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για το αν επικοινώνησε ποτέ με την πρώην συντροφό του.

Στην εύλογη ερώτηση αν μίλησε έστω με κάποιον από το περιβάλλον της όταν το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις απάντησε: Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω με κανέναν. Γιατί να το κάνω; Αφού δεν έχω κάνει κάτι. 

«Αυτός ήταν ο λόγος που πήρα θέση γιατί όλο αυτό ξεκίνησε αφηρημένα χωρίς να θίγει κάποιο όνομα και σιγά σιγά στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις», υποστήριξε στην Κατερίνα Καινούργιου. «Έπρεπε να πάρω θέση. Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Έχω αρνητικά μηνύματα».

Ο ηθοποιός διευκρίνισε πως έχει σχέση, «έχει πέσει η κοπέλα μου από τα σύννεφα... στο αν αναφέρεται σε μένα όλα αυτά». Όσο για τη μητέρα του ανέφερε ότι «ξέρουν τι παιδεία έχω, πώς έχω μεγαλώσει».

«Προκαλώ και παρακαλώ την Άννα Μαρία Βέλλη να πει το όνομα»

Παρακαλώ την ίδια να πει το όνομα για να καθαρίσει το όνομά μου. Υπάρχουν γνώμες και των δύο πλευρών. Η κακοποίηση είναι κάτι πολύ σοβαρό. Μου είχε πει στο παρελθόν ότι είχε μια κακοποιητική σχέση. Δικαίωμά της να το πει όποτε θέλει και να μιλήσει και να κινηθεί νομικά. Βλέπω αυτή τη στιγμή μια κοπέλα που βγαίνει έξω και λέει ότι έχει πέσει θύμα μιας κατάστασης. Υπάρχει επανάληψη.

Υπάρχει συνεχής αναπαραγωγή. Το κάνει και σαν παράδειγμα προς άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Για ποιο λόγο δεν το προχωράει; Να δώσει το επόμενο βήμα.

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί αν εκείνη πράγματι τον κατονομάσει:

Δηλώνω ρητά ότι δεν είμαι κακοποιητής. Παρακαλώ να βγει να το πει. Αν εννοεί εμένα, να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος.

Δεν είχα θέμα με το θέατρο, συνεχίζουμε κανονικά πρόβες. Λέει την ιστορία της χωρίς να έχει αντίλογο. Αν θεωρεί πως κρύβομαι εγώ, θα ήθελα πάλι να το πει για να μην κάνουμε χαλασμένο τηλέφωνο. Η μητέρα μου στεναχωριέται που λένε αυτά τα πράγματα για τον γιο της. Δεν κάνω παρέα με καμία YouTuber. Αν μου ζητήσει συγγνώμη, θα είμαι ήσυχος. Αν πει ότι το έκανα, θα υποστώ τις συνέπειες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος σκέφτεται έτσι για εμένα.