Life

Survivor 2024 spoiler 26/03: Ο Παππάς εξοργίζει τους Μπλε και ο James εκφράζει την πικρία του

Survivor 2024 spoiler 26/03: Ο Παππάς εξοργίζει τους Μπλε και ο James εκφράζει την πικρία του
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε. Η βραδιά του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα τα έχει όλα. Ασυλία, υποψηφιότητες για αποχώρηση, ένταση μεταξύ των παικτών με υπονοούμενα για τα όσα έχουν υποστηρίξει.

Η δεύτερη ασυλία βάφτηκε χθες μπλε και αυτό τάραξε αρκετά τους κόκκινους που ήθελαν να διατηρήσουν το σερί των νικών. Για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς αναδεικνύεται σε μετρ των εξελίξεων καθώς έβαλε πάλι το χέρι του ώστε να πυροδοτηθεί η πάγια κόντρα του Σταμάτη με τον James. 

Κάπως έτσι στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον James να δηλώνει ιδιαιτέρως ενοχλημένος για το γεγονός ότι πάλι μπήκε στο στόχαστρο σχολιασμού και λεκτικής επίθεσης από το πουθενά. Όπως βλέπουμε και στο trailer δηλώνει ότι «Παρ’ όλο που κερδίσαμε, χθες το συμβούλιο ήταν πάρα πολύ περίεργο. Δέχθηκα επίθεση από τον Σταμάτη, εκεί που δεν το περίμενα».

Ο Αλέξης Παππάς αναφέρει  «Τα φαινόμενα Γιώργο δεν απατούν, ο Σταμάτης είναι ένας παίκτης που πηγαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σταθερούς».

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρωτάει τον Αλέξη Παππά για ποιον λόγο οι Μπλε δεν προσεγγίζουν τον Σταμάτη για να λύσουν αυτό το θέμα, ο παίκτης των Κόκκινων απαντά: «Γιατί θέλει κάποιος να είναι αρχηγός στην Μπλε ομάδα, να ρυθμίζει τους κανόνες εκεί για να μην φύγει ο ίδιος».

«Είμαι 27 χρονών. Εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 2021 και ξανά στο Survivor του 2024», τονίζει ο James Καφετζής από την πλευρά του.

Τι χρώμα θα έχει η σημερινή ασυλία;

 Το αποψινό spoiler δείχνει νίκη της κόκκινης ομάδας και μαζί μια μπλε υποψηφιότητα, η οποία θα είναι γυναίκα. Η συνέχεια στις οθόνες. Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο έρχεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.