Life

Τσιμτσιλή για Παπανώτα: Ηθελε να επιστρέψει από σήμερα, αλλά... θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες

Τσιμτσιλή για Παπανώτα: Ηθελε να επιστρέψει από σήμερα, αλλά... θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες
Ο Παπανώτας «ήθελε από σήμερα, αν γίνεται, να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του και στην καθημερινότητά του και να κλείσει το κεφάλαιο "πολιτική" πριν καλά-καλά το ανοίξει»

Με σύντομη αναφορά στο κεφάλαιο «Παπανώτας» - συνεργάτης της εκπομπής - ξεκίνησε σήμερα την παρουσίαση του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις χθεσινές ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ενα δικό μας πρόσωπο, ένα μέλος της ομάδας μας, ο Δημήτρης Παπανώτας, έγινε το θέμα συζήτησης σε όλα τα δημοσιογραφικά σάιτ, σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις παρέες. Γιατί, πραγματικά, κατάφερε να σημειώσει μια επιτυχία και από το πουθενά, χωρίς τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού να κερδίσει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με πολύ γρήγορες διαδικασίες, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν και τα σχόλια συνυποψηφίων αλλά και άλλων μελών του κόμματος με το οποίο κατέβαινε, τελικά τέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου, με συνοπτικές διαδικασίες, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίου Κασσελάκη», είπε αρχικά η Τσιμτσιλή.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η ίδια μίλησε χθες μαζί του και «ήθελε από σήμερα, αν γίνεται, να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του και στην καθημερινότητά του και να κλείσει το κεφάλαιο "πολιτική" πριν καλά-καλά το ανοίξει».

Ωστόσο, είπε η παρουσιάστρια, «θεωρήσαμε πιο σωστό να έρθει εδώ, να πει κάποιες σκέψεις του, κάποια συναισθήματά του. Θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι, να μιλήσει για αυτά που έγινε, για τα συναισθήματά του, για τις σκέψεις του. Από κει και πέρα θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε».

«Θέλω να σας πω δε, για να με συναισθανθείτε, ότι χθες όλη αυτή η ιστορία, με τα τηλέφωνα - με τον Δημήτρη, τον σταθμό, γνωστούς, αγνώστους - έπρεπε να τη διαχειριστώ με 4 ώρες ύπνο από τη Μαρινέλλα. Το φαντάζεστε τι έχω τραβήξει;», είπε η παρουσιάστρια.