Life

Έλενα Παπαρίζου: Οι πρώτες πρόβες από το «My Number One» - «Βίντεο που δεν είχα ξαναδεί»

Έλενα Παπαρίζου: Οι πρώτες πρόβες από το «My Number One» - «Βίντεο που δεν είχα ξαναδεί» Φωτογραφία: EPA/ SERGEY DOLZHENKO
Το σημείο του χορευτικού της Έλενας Παπαρίζου για τη Eurovision που δεν «έβγαινε» στην αρχή.

Ένα βίντεο γύρισε την Έλενα Παπαρίζου 19 χρόνια πίσω, τις ημέρες πριν από τον θρίαμβό της στη Eurovision με το «My Number One».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τις πρόβες του χορευτικού της για τη Eurovision, το οποίο μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν είχε δει ποτέ ούτε η ίδια έως τώρα.

Στο απόσπασμα, η Έλενα Παπαρίζου και οι χορευτές της προσπαθούν να πετύχουν ίσως το «κλου» της χορογραφίας. Τη στιγμή που τη σηκώνουν στους ώμους τους και εκείνη κάνει ότι παίζει λύρα, κάτι που στην αρχή δεν το κατάφερναν, όπως φαίνεται στο βίντεο.

«Πριν από λίγες μέρες ήρθε αυτό το βίντεο στο mail μου από τις πρώτες χορευτικές πρόβες του «My Number One» με τον αγαπημένο μου Φωκά Ευαγγελινό. Χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα», έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Παπαρίζου.

{https://www.instagram.com/p/C7B9qhFsxEP/?hl=el}

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision. Στον δεύτερο ημιτελικό εμφανίστηκε και τραγούδησε το «My Number One», ενώ δύο 24ωρα αργότερα ανακοίνωσε το 12άρι της ελληνικής επιτροπής, το οποίο πήγε στο Nemo που κατέκτησε την πρώτη θέση.

{https://www.instagram.com/p/C6wwmnrCVJT/?hl=el}