Life

Βανδή για το έμφραγμα του Μπισμπίκη: Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, ήταν αναπόφευκτο να συμβεί

Βανδή για το έμφραγμα του Μπισμπίκη: Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, ήταν αναπόφευκτο να συμβεί
«Πριν από το πρώτο επεισόδιο του Voice, ένιωσα ότι παθαίνω καρδιά», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης και περιέγραψε πώς το βίωσε η ίδια.

«Όλα είναι καλά τώρα», είπε αρχικά, αναφερόμενη στο έμφραγμα που υπέστη ο σύντροφός της, στην εκπομπή After Dark του OPEN.

«Είναι ολοκαίνουργιος, που λέει και ο Πάνος Κιάμος. Ειλικρινά δεν το βίωσα ως λαχτάρα, ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί όλα καλά, είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου”, γιατί σκεφτόμουν θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί», εξομολογήθηκε.

«Νομίζω ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στη σχέση της με την τηλεόραση και θυμήθηκε το άγχος που βίωσε πριν από την πρεμιέρα του Voice.

«Πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο ένιωσα ότι παθαίνω καρδιά, πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, λέω παθαίνω έμφραγμα. Έλεγα πώς θα φανώ στον κόσμο, θα τους αρέσω; Θα ξενερώσουν;», δήλωσε.