Life

5Χ5 Σπέσιαλ: Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης αντίπαλοι για καλό σκοπό

5Χ5 Σπέσιαλ: Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης αντίπαλοι για καλό σκοπό
Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 26 Μαΐου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό «5X5».

Ο Θάνος Κιούσης μας καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τους αγαπημένους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό.

Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, καθώς στο πλατό του «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ παντρεύεται η ροκ με τη λαϊκή μουσική με τους Led Zeppelin και τον Μίμη Πλέσσα σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο. Ο Θάνος, ο Τάκης και ο Θοδωρής θα βρεθούν στα φωνητικά των Led Zeppelin, ενώ θα απολαύσουμε και το «House Of The Rising Sun» σε μια διαφορετική εκτέλεση με μπουζούκι και στίχους από τον αείμνηστο Μάρκο Βαμβακάρη.

Αρχηγός για τις «Ροκιές» ο Τάκης Γιαννούτσος  και απέναντί του για τις «Πενιές» ο Θοδωρής Βαμβακάρης, σε ένα παιχνίδι που οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό.

Ο Θοδωρής και ο Τάκης θυμούνται όλες τις κοινές επαγγελματικές τους στιγμές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Πότε πήγαν για πρώτη φορά διακοπές μαζί; Ποιος είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός τους; Τι προτιμά να παραγγέλνει ο Θοδωρής όταν βλέπει αγώνα; Πότε έγιναν κουμπάροι; Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας μια μυρωδιά που σας θυμίζει καλοκαίρι;»

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=cxsgRBS0rCY}