Life

Kitchen Lab: Συνταγές του ταψιού και του καλοκαιριού!

Kitchen Lab: Συνταγές του ταψιού και του καλοκαιριού!
Σαββατοκύριακο, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει με τον Άκη Πετρετζίκη.

Ένα επεισόδιο του «ταψιού» παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» το Σάββατο στις 16:40. Tο μενού περιλαμβάνει τρεις συνταγές οι οποίες μπαίνουν στο ταψί, ψήνονται στο φούρνο και προσφέρουν στιγμές απόλαυσης,

Με πιτάκια κουρού με κρέμα και γαλοπούλα ανοίγει το σαββατιάτικο μενού και δείχνει πώς, με πολύ εύκολο τρόπο, θα έχετε τα δικά σας κουρού πιτάκια στο τραπέζι σας. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα παραδοσιακό μουσακά, αυτό το αγαπημένο ελληνικό έδεσμα. Για γλυκό, ο Άκης φτιάχνει ένα σιροπιαστό με κρέμα μπουγάτσας για να απογειώσει κάθε έννοια γεύσης, αφού συνδυάζει δύο είδη γλυκών, σε ένα αποτέλεσμα πολύ ιδιαίτερο, λαχταριστό και πεντανόστιμο, τραγανό απέξω, ζουμερό από μέσα. Πασπαλίζει με φιστίκια Αιγίνης και σερβίρει κάτι μοναδικό. 

Την Κυριακή ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 που έχει καλοκαιρινό αέρα, αφού σε λίγες μέρες έχουμε επίσημα καλοκαίρι και δεν θα μπορούσε να μην αποτυπώσει την χαρά του για αυτό στο μενού του.

Μια pinsa Romana με άρωμα Ιταλίας αποτελεί μια τέλεια επιλογή για στο μενού της Κυριακής, η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει το καλοκαίρι στο πιάτο σας, αφού πρόκειται για ένα καταπληκτικό ιταλικό ορεκτικό. Για κυρίως γεύμα συνεχίζει με Αγιορείτικο αέρα, εκεί όπου η θάλασσα αγκαλιάζει έναν πανέμορφο άγιο τόπο και του χαρίζει υλικά τα οποία αποτελούν την πρώτη ύλη για υπέροχες γεύσεις, όπως ο Αγιορείτικος μπακαλιάρος με πατάτες που θα σας ταξιδέψει στο Άγιο Όρος. Για επιδόρπιο, ο Άκης ολοκληρώνει το καλοκαιρινό αυτό επεισόδιο με... τι άλλο, παγωτό, και μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να κάνουμε λαχταριστό παγωτό καϊμάκι και να το έχουμε στην κατάψυξή μας όλο το καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=BlrbPa2o10Q}