Life

Μοντέλο έκανε αγωγή στο Φεστιβάλ των Καννών - Για «επίθεση» από σεκιούριτι

Μοντέλο έκανε αγωγή στο Φεστιβάλ των Καννών - Για «επίθεση» από σεκιούριτι
Έξαλλες με την ίδια σεκιούριτι του Φεστιβάλ των Καννών η Kelly Rowland και δύο ηθοποιοί.

Μοντέλο κατέθεσε αγωγή σε βάρος των διοργανωτών του Φεστιβάλ των Καννών, για επίθεση από άνθρωπο της ασφάλειας στο κόκκινο χαλί.

Η Sawa Pontyjska ήταν μία από τις πολλές καλεσμένες που είχαν πρόβλημα με την ίδια εργαζόμενη στην ασφάλεια της διοργάνωσης. Η τραγουδίστρια Kelly Rowland επίσης διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά της ίδιας σεκιούριτι, ενώ viral έγιναν βίντεο της ίδιας εργαζόμενης με τις ηθοποιούς Yoona και Massiel Taveras.

Το μοντέλο από την Ουκρανία, που είναι παρουσιάστρια στο FashionTV, δήλωσε ότι την ακινητοποίησαν με άγριο τρόπο ενώ προσπαθούσε να μπει για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας «Marcello Mio», διαθέτοντας εισιτήριο.

Στα social media ανάρτησε φωτογραφίες από την αγωγή στην οποία κατηγορεί το Φεστιβάλ των Καννών για «σωματική επίθεση και ψυχική βλάβη». Επίσης, υποστηρίζει ότι επλήγη η φήμη της και ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ.

{https://www.instagram.com/reel/C7ofcaUsIY4/?igsh=MWFwaXB4cWxyZTQ2YQ%3D%3D}

Στο βίντεο, που έχει εκατομμύρια views από τις 21 Μαΐου όταν συνέβη το περιστατικό, η Sawa Pontyjska είναι στην κορυφή των σκαλιών του Palais des Festivals, συνοδεία της σεκιούριτι η οποία την τυλίγει με τα χέρια της και την τραβάει. Το μοντέλο αντιστέκεται και παραλίγο να πέσει κάτω και προσπαθεί να φύγει, όταν άλλα μέλη της ασφάλειας τη σταματούν και την οδηγούν στο εσωτερικό του κτηρίου.

{https://www.youtube.com/watch/Mu0BKj_t4zM}

Το μοντέλο δήλωσε στο ΒΒC ότι φοβήθηκε εκείνη τη στιγμή και πως προσπαθούσε να ξεφύγει από τη λαβή της σεκιούριτι. «Προσπαθούσε να με σπρώξει μέσα ώστε κανένας να μην μπορεί να δει τι μου έκανε. Μετά με πέταξε έξω από την πίσω πόρτα», συμπλήρωσε.

Δήλωσε ακόμα ότι δεν έκανε κανένα λάθος και πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ των Καννών για να απαιτήσει μία συγγνώμη, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Η ίδια σεκιούριτι ήταν πρωταγωνίστρια και σε επεισόδιο με την Kelly Rowland, στην ίδια πρεμιέρα. Αργότερα, η τραγουδίστρια την κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά. «Εκείνη κι εγώ ξέρουμε τι συνέβη. Υπήρχαν άλλες γυναίκες στο κόκκινο χαλί που δεν μου έμοιαζαν και δεν τις έσπρωξαν ούτε τους είπαν να φύγουν», δήλωσε στο Associated Press.

{https://www.youtube.com/watch?v=MKujZNZ2Ti8}

Επεισόδιο προκλήθηκε με την εν λόγω σεκιούριτι και την ηθοποιό Massiel Taveras.

{https://www.youtube.com/watch?v=HdGgJSTwBtA}

Στο Φεστιβάλ των Καννών υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για τους καλεσμένους την ώρα που περνούν από το κόκκινο χαλί και πολλές φορές οι σεκιούριτι φροντίζουν να τους συνοδεύσουν, ώστε να μην σταματά η ροή.