Auto - Moto

Στη χώρα μας το νέο Fiat 600

Στη χώρα μας το νέο Fiat 600
Οι Ιταλοί έχουν μακρά παράδοση στα compact αστικά αυτοκίνητα τα οποία συνήθως αγαπιούνται πολύ από το κοινό. Για να δούμε λοιπόν, αν θα συμβεί το ίδιο δέσιμο και στην τελευταία περίπτωση...

Είναι γνωστό πως η Fiat έχει συνάψει εδώ και δεκαετίες συναισθηματικούς δεσμούς με τους πελάτες της, αλήθεια είναι αυτό. Το νέο φρούτο της αποκαλείται 600 και αποκαλύπτει την προχωρημένη αισθητική, όπως επίσης και το ξεχωριστό στυλ των ιταλικών δημιουργιών.

Το νέο μικρό SUV της Fiat, που χρησιμοποιεί τον ιστορικό κωδικό 600 και προσφέρεται σε υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, παρουσιάστηκε επίσημα στους Έλληνες δημοσιογράφους από την εγχώρια εισαγωγική αντιπροσωπεία.

fiat83_919f8.jpg

Η υβριδική έκδοση με το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον, χρησιμοποιεί ένα 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 100 ίππων και ηλεκτροκινητήρα 21 kW (28,5 ίππων), τοποθετημένο στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 385 λίτρα. Η ηλεκτρική έκδοση χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα 115 kW (156 ίππων) και έχει μπαταρία 54 kWh και χώρο αποσκευών 360 λίτρων. Οι τιμές ξεκινούν από τα 23.990 ευρώ για την υβριδική έκδοση.

Η τιμή πώλησης του ηλεκτρικού 600e των 156 ίππων θα ξεκινά στη χώρα μας από τα 38.990 ευρώ και μετά την προωθητική ενέργεια της εταιρείας και το όφελος από τη νέα κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά III» μειώνεται στη συμφέρουσα τιμή των 28.190 ευρώ.

fiat89_7af4e.jpg

Σημειώστε πως όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, infotainment Uconnect με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,0 ιντσών και προβολείς LED Reflector. Περισσότερα για το νέο Fiat 600, θα έχουμε όταν το οδηγήσουμε σε μια πλήρη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους...

NETWORK