Life

The 2night Show: Θοδωρής Μαραντίνης και Ασημένια Βουλιώτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show: Θοδωρής Μαραντίνης και Ασημένια Βουλιώτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Απόψε, Τρίτη στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Ασημένια Βουλιώτη.

Στο «The 2Night Show» απόψε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου οι καλεσμένοι είναι o Θοδωρής Μαραντίνης και η Ασημένια Βουρλιώτη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και front man των «Onirama» μιλάει για τις αλλαγές, αλλά και τις προτεραιότητες, που έχει θέσει πλέον στην προσωπική του ζωή. Γιατί θεωρεί πως η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια σχέση; Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα συναισθηματικά; Πώς είναι η καθημερινότητα με τους γιους του; Στη συνέχεια, μιλάει για τη Eurovision και εξηγεί πως, ενώ στο παρελθόν ήταν αρνητικός, μετά την παρουσία του στη φετινή διοργάνωση αισθάνεται ότι τον «κέρδισε». Γιατί οι «Onirama» είναι η πιο μεγάλη του σχέση; Τι λέει για το καινούργιο του τραγούδι «Τρελαίνομαι», που είναι νησιώτικο; Πώς θα γιορτάσει τα φετινά του γενέθλια στον Κήπο του Μεγάρου; Τέλος, μετράει το ύψος του με τον Γρηγόρη και καταλήγουν σε ποιες χώρες θεωρείται ψηλός και σε ποιες κοντός.

Η Ασημένια Βουλιώτη, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και να αφήσει στην άκρη τις Πανελλήνιες, για τους γονείς της, που υποστήριζαν πάντα τις επιλογές της, αλλά και για τη ζωή της, ως κόρη στρατιωτικού σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Γιατί οι «Ψυχοκόρες» ήταν ένα αναπάντεχο δώρο για εκείνη; Πώς αισθάνεται μετά την επιτυχία της σειράς; Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή της στην ταινία «Υπάρχω», με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου ερμηνεύει τον ρόλο της Μαρινέλλας στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα.

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=CUtgWRYKd28}