Life

Στούντιο 4: Δημήτρης Μακαλιάς απαντάει για την κόντρα με τον Παπανώτα

Στούντιο 4: Δημήτρης Μακαλιάς απαντάει για την κόντρα με τον Παπανώτα
Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και απάντησε σε όλα.

Στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα αλλά κυρίως απάντησε για την κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Φέτος για πρώτη φορά στη ζωή μου, βρέθηκα αντιμέτωπος με το να έχω μια κάμερα τόσο συχνά να με περιμένει έξω από το θέατρο. Έγινε κυρίως με 1-2 περιστατικά, όπως με τον Δημήτρη Παπανώτα που ερχόταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο, κι ενώ είχα απαντήσει ήδη την προηγούμενη μέρα, την επόμενη μου έκαναν την ίδια ερώτηση. Είμαι και άνθρωπος που θέλω να απαντάω, σέβομαι πάρα πολύ τους δημοσιογράφους, δε μπορώ να κάνω 'γεια' και να φεύγω. Δε μου είναι ευχάριστο το να διώχνω από το πεδίο μου έναν άνθρωπο που έχει έρθει να κάνει τη δουλειά του και θέλει κάτι να με ρωτήσει, οπότε απαντάω. Λάθος πια, το βλέπω, οπότε τους λέω από πριν 'σας παρακαλώ, δε θέλω να σχολιάσω κάτι'. Αυτό με κούρασε. Με κούρασε γιατί έχασα την ουσία. Έχασα αυτό που ήθελα να πω, έχασαν όλες οι πλευρές. Στο τέλος απλά ανακυκλώνεις το ίδιο και το ίδιο και μένουν μόνο λεξούλες, μικροί τίτλοι που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων… Δε νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτό, αλλά τους αρέσει η δημοσιότητα αυτού, κι ας είναι εφήμερη» ανέφερε.

«Ανταλλάξαμε μηνύματα την πρώτη φορά. Δεν το συνεχίσαμε γιατί είδα ότι δεν υπήρχε μετατόπιση. Δεν θα παλέψω για να αλλάξω και όλο τον κόσμο. Βρήκαμε κοινό δρόμο, δεν μιλάω πια για αυτόν» συμπλήρωσε.