Life

Survivor 2024 - Δαλάκα: «Συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν»

Survivor 2024 - Δαλάκα: «Συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν»
Το Survivor φτάνει στο τέλος του με τους παίκτες να μοιράζονται τα συναισθήματα τους.

Σε προσωπικό της «κιου» η παίκτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για τα συναισθήματά της αλλά και για όλες τις συμμετοχές της στο γνωστό ριάλιτι.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω με πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες»

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ. Ένα συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν και σε όσους με αγαπούν. Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση» είπε κλείνοντας.