Life

«Ζωή»: Η Μαρία Καβογιάννη συναντά τον Ορέστη Χαλκιά

«Ζωή»: Η Μαρία Καβογιάννη συναντά τον Ορέστη Χαλκιά
Η «ΖΩΗ», με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Μαρία Καβογιάννη, έρχεται απόψε στις 22:30 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Η «ΖΩΗ» είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή. Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Γιατί εκεί που τελειώνει η πραγματικότητα, αρχίζει η… «ΖΩΗ»!

Sneak Preview:

{https://www.youtube.com/watch?v=TVL77KSWesc}

Όσα θα δούμε αναλυτικά

«ΤΖΕΜΙΛ»

Τζεμίλ και Ομάρ, τα δίδυμα αδέρφια από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης, που έρχονταν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό σε όλη τους τη ζωή. Σε μία ακόμα πράξη ρατσιστικής βίας, ο Τζεμίλ δολοφονείται από ένα μέλος σπείρας εθνικιστών πριν προλάβει να επιστρέψει στον αδελφό του, Ομάρ, το ρολόι που του έκλεψε. Τώρα, έστω και μετά θάνατον, ο Τζεμίλ θέλει να επιστρέψει το ρολόι εκεί που ανήκει. Η τρίτη αποστολή της Ζωής είναι να βρει τον δολοφόνο του Τζεμίλ, που δεν συνελήφθη ποτέ, και να τον πείσει να επιστρέψει στον Ομάρ το ρολόι που πήρε από τον Τζεμίλ όταν τον σκότωσε, να ομολογήσει και να ζητήσει συγχώρεση για τις πράξεις του.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=ofSaaFcVOxg}