Life

Rouk Zouk: Εβδομάδα Πρωταθλήματος

Rouk Zouk: Εβδομάδα Πρωταθλήματος
Οι 8 καλύτερες ομάδες της χρονιάς, από την Δευτέρα 1η Ιουλίου έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου, επιστρέφουν στο πλατό του «ROUK ZOUK».

Στην τελευταία εβδομάδα του «Rouk Zouk», η μοναδική Ζέτα Μακρυπούλια κάνει παιχνίδι με τις καλύτερες ομάδες της σεζόν, χαρίζοντας στους τηλεθεατές ξεκαρδιστικές στιγμές, πειράγματα, αλλά και ένα απολαυστικό Πρωτάθλημα!

Σαράντα παίκτες, από την Δευτέρα 1 η Ιουλίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα παίξουν σε νοκ-άουτ αγώνες. Οι 2 ομάδες που θα συγκεντρώσουν τα μεγαλύτερα ποσά θα φτάσουν, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στο μεγάλο Τελικό για να τεστάρουν ξανά, σε ένα συναρπαστικό φινάλε, τις δυνάμεις τους.

Πάθος, ένταση και αγωνία σε μία εβδομάδα με μοναδικό σκοπό τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή στο πιο απολαυστικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Από την Δευτέρα 1 η Ιουλίου η Ζέτα Μακρυπούλια σφυρίζει την έναρξη του Πρωταθλήματος με τους:  Η ΤΡΕΛΗ – ΧΟΡΕΥΤΕΣ vs. ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΝΑΜΕ,  ΟΙ ΣΥΜΜΑΜΠΑΘΗΤΡΙΕΣ vs.LOS PALERMITANOS, ΚΕΡΑΜ – ΚΕΡΑΜ vs.FLUSH ROYAL, ΜΑΚ – VAN vs. JUSTICE LEAGUE

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=vkgEg_7JHAM}