Life

Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, υπάρχουν επιπλοκές»

Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, υπάρχουν επιπλοκές» Φωτογραφία: intime
Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, χαρακτηρίζοντας την κατάστασή του δύσκολη και σταθερή.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, το έχω πει από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα όσον αφορά στην κατάστασή του και την κλινική του εικόνα, όμως η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται. Δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω είναι ο ίδιος ο οργανισμός αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει ο άνθρωπος, όσο πιο γρήγορα γίνεται, στο σπίτι του», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Η κ.Παγώνη εξήγησε ότι γίνονται καθημερινά απεικονιστικές εξετάσεις για τον εγκέφαλο.

«Αυτά τα περιστατικά είναι βαριά και γι’ αυτό χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και σιγά σιγά να μπορέσει ο άνθρωπος να βελτιωθεί και να πάει σπίτι του. Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ και να παρακολουθείται από τη συγκεκριμένη ομάδα γιατρών που τον παρακολουθεί», κατέληξε.

O δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των προβών του J2US στα τέλη Μαρτίου κι έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».