Ελλάδα

H παραλία που θυμίζει Κυκλάδες και απέχει μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

H παραλία που θυμίζει Κυκλάδες και απέχει μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας Φωτογραφία: youtube/greecewithmycamera
Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα μπορείς να βρεις την παραλία Κρητικός που θα σου χαρίσει υπέροχες βουτιές σε ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα!

Η παραλία Κρητικός είναι μια όαση στην Αττική και αποτελεί κοινό μυστικό ότι όποιος την επισκεφθεί μαγεύεται από τον θαλάσσιο πλούτο της αλλά και το εξωτικό περιβάλλον της. Κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά, τροπική ατμόσφαιρα, είναι κάποια από τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν ανάμεσα στις παραλίες. 

Το συναρπαστικό εξωτικό τοπίο άγριας φυσικής ομορφιάς συνδυαστικά με την απόμερη παραλία θα σας χαρίσει απίθανες βουτιές και θα χαλαρώσει σώμα αλλά και πνεύμα. Η θέα είναι εκπληκτική και το νερό είναι καθαρό σαν κρύσταλλο.

Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, ούτε και μεγάλη σε έκταση και δεν πιάνει εύκολα κύμα. Η πρόσβαση στη παραλία είναι εύκολη και το πιο πιθανό είναι να παραμείνεις μέχρι το ηλιοβασίλεμα για να απολαύσεις το εντυπωσιακό θέαμα.

 Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλισέ και να απολαύσετε μια διαφορετική εμπειρία χωρίς να πάτε πολύ μακριά, η παραλία Κρητικός στο δρόμο προς Σούνιο είναι ο ιδανικός προορισμός.

Στα πλεονεκτήματά της είναι το γεγονός ότι είναι προφυλαγμένη από τα μελτέμια! Επισκεφθείτε την και νιώστε μια ψευδαίσθηση διακοπών, για όσους περνάτε ακόμη το καλοκαίρι στην πόλη!

{https://www.youtube.com/watch?v=HVR2YmajTvo&list=PL7VsCVnGRVw9M-lf6uFfYTah4khJ5HyHa&index=6}