Life

Ζωή: Τόνια Σωτηροπούλου και Μέλια Κραίλινγκ οι καινούργιες αποστολές της Μαρίας Καβογιάννη

Ζωή: Τόνια Σωτηροπούλου και Μέλια Κραίλινγκ οι καινούργιες αποστολές της Μαρίας Καβογιάννη
Η «ΖΩΗ», με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Μαρία Καβογιάννη, έρχεται απόψε στις 22:30 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1 για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή.

Η «ΖΩΗ» είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή. Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Γιατί εκεί που τελειώνει η πραγματικότητα, αρχίζει η… «ΖΩΗ»! 

Sneak Preview:

{https://www.youtube.com/watch?v=VNiWhNwR70Q}

Όσα θα δούμε αναλυτικά

«ΔΩΡΑ»

Υπάρχουν φιλίες, και υπάρχει και η φιλία της Δώρας και της Δάφνης που είναι πιο δυνατή κι από δεσμό αίματος. Τα κορίτσια αυτά αλληλοσυμπληρώνονται από μικρά παιδιά. Επιστρέφοντας μαζί από τις διακοπές τους, η Δώρα σκοτώνεται σε ατύχημα και αφήνει πίσω της τη Δάφνη μόνη, να πνίγεται από τις ενοχές που νιώθει επειδή η ίδια επέζησε. Η Δάφνη ξέρει ότι η φίλη της είναι κάπου εκεί έξω, είναι σίγουρη ότι η Δώρα της στέλνει μηνύματα από τον άλλο κόσμο αλλά δεν ξέρει πώς να τα αποκωδικοποιήσει. Κάπως έτσι, οδηγείται στη Ζωή και της δίνει την επόμενή της αποστολή.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=q0IFMGVP2ZA}