Life

Ματσούκα για Κόκκαλη: Ως σύντροφος του Πέτρου, χάρηκα που δεν μπήκε στην ευρωβουλή

Ματσούκα για Κόκκαλη: Ως σύντροφος του Πέτρου, χάρηκα που δεν μπήκε στην ευρωβουλή
«Ως πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε πολιτικούς σαν τον Πέτρο», δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε ότι ως πολίτης τη στεναχωρεί το γεγονός ότι ο Πέτρος Κόκκαλης δεν επανεξελέγη στην ευρωβουλή, αλλά ως σύντροφός του χαίρεται για αυτό, γιατί «επιτέλους θα ζήσουμε σαν άνθρωποι».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι πιο εξωστρεφής τα τελευταία χρόνια, απάντησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω αλλάξει κάτι, νομίζω πάντα έτσι ήμουν. Ίσως τώρα με αφορμή τις ευρωεκλογές να βγήκαμε λίγο περισσότερο με τον Πέτρο και να συνέβη αυτό που συνέβη για αυτό τον λόγο».

«Εγώ ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του Κόσμου, του κόμματος που δημιουργήθηκε. Και απαισιοδοξούσα όταν σκεφτόμουν τα πραγματικά γεγονότα, δηλαδή το τι συνέβη μετά τα Τέμπη, πώς άνθρωποι που δεν έπρεπε να ξαναβγούν βγήκαν και πρώτοι στην περιοχή τους», συμπλήρωσε.

«Πάντως σαν πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε πολιτικούς σαν τον Πέτρο και όλο αυτό το πράσινο που στηρίζει είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μας αλλά σαν σύντροφος του Πέτρου είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έγινε αυτό γιατί επιτέλους θα ζήσουμε σαν άνθρωποι», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο Πέτρος Κόκκαλης έφευγε τη Δευτέρα και επέστρεφε την Πέμπτη, λόγω των υποχρεώσεών του στην ευρωβουλή, ενώ η ίδια είχε παραστάσεις από την Παρασκευή έως και την Κυριακή. Όταν της επισήμαναν οι παρουσιαστές ότι τώρα θα ζήσουν «κανονικά» τη σχέση τους, η ηθοποιός απάντησε γελώντας «Φαντάζεσαι και να χωρίσουμε κακήν κακώς;».