Life

First Dates: Εκείνος την τάιζε γλυκό και εκείνη έστελνε μηνύματα σε άλλον

First Dates: Εκείνος την τάιζε γλυκό και εκείνη έστελνε μηνύματα σε άλλον
Ένα περίεργο περιστατικό είδαμε στο First Dates με τον Γιώργο και την Βασιλική αφού όπως φάνηκε έστελνε μηνύματα στον αγαπημένο της ενώ εκείνος της μιλούσε.

Στο εστιατόριο του First Dates, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πας, για να γνωρίσεις τον έρωτα, για να φας, για να μπεις στο Luben ή ακόμα και για να κάνεις κάποιον που θες να ζηλέψει. Μάλλον για την Βασιλική στο χθεσινό επεισόδιο ίσχυε το τελευταίο.

Η γνωριμία του Γι΄ωργου και της Βασιλικής φαινόταν άβολη από την αρχή, η Βασιλική είπε πως ψάχνει έναν άντρα ατρόμητο αλλά μάλλον ο Γιώργος δεν ήταν αυτό που περίμενε. Το περιστατικό που έκανε όμως εντύπωση σε όλους ήταν όταν πάνω στην συζήτηση η Βασιλική έβγαλε το κινητό της και ασχολούταν μόνο με αυτό.

Έστελνε φωτογραφίες και περίεργα μηνύματα σε κάποιον γράφοντας του: «Μωρό μου είμαι στο first dates, με έναν βλάκα» μαζί με μια σέλφι, αυτό βέβαια το ξέρουμε εμείς αφού στον Γιώργο είπε πως στέλνει στην μητέρα της που μένει στην Λάρισα.

Όταν ρωτήθηκαν για το αν θα ξανά έβγαιναν δεύτερο ραντεβού εκείνος είπε ναι ενώ η Βασιλική είπε ερωτικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

{https://www.youtube.com/watch?v=UufhDCaIC60}