Life

First Dates: Η Βέρα που ψάχνει «κακό» αγόρι και η Μαρία που ψάχνει ακριβώς το αντίθετο

First Dates: Η Βέρα που ψάχνει «κακό» αγόρι και η Μαρία που ψάχνει ακριβώς το αντίθετο
Άλλη μία βραδιά που το εστιατόριο του First Dates ανοίγει τις πόρτες του σε 8 singles από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας.

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα,
συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Όσα θα δούμε

Η παιχνιδιάρα Μαίρη ψάχνει έναν άνθρωπο ελεύθερο από υποχρεώσεις, για να γεμίσει το χρόνο του μαζί της. Με τον Γιώργο τους συνδέει η αγάπη τους για το gaming. Θα καταφέρουν, άραγε, να συνδεθούν και στον πραγματικό κόσμο ή το match τους δεν θα περάσει στην επόμενη πίστα;

Η Βέρα θέλει ένα καλό «κακό αγόρι», με συγκεκριμένα στοιχεία στην εμφάνισή του. Ο Κωνσταντίνος είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει. Αν πάει καλά το ραντεβού, ίσως ανταλλάξουν μέχρι και βέρες!

Η Μαρία ψάχνει ένα καλό αγόρι που να μην τη ζηλεύει, ενώ ο Μίλτος αναζητά μια επικοινωνιακή και ευγενική κοπέλα. Κρύβουν και οι δύο εκπλήξεις, θα έχουν την ευκαιρία να τις αποκαλύψουν;

Ο Νικήτας δηλώνει ρομαντική ψυχή και θεωρεί πως ο ρομαντισμός έχει ξεπεραστεί στις μέρες μας. Η Μαρία ίσως καταφέρει να του αλλάξει γνώμη. Μπορεί και όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτό το ραντεβού θα φύγουν και οι δύο χαμογελαστοί!

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά! Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους!

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=PiMEraAKEAQ&t=1s}