Life

Mad VMA: Οι Viral εμφανίσεις της βραδιάς

Mad VMA: Οι Viral εμφανίσεις της βραδιάς
Τα Mad VMA παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Mega.

Τα Mad VMA έδειξε το βράδυ της Κυριακής το Mega για όσους δεν κατάφεραν να απολαύσουν την μαγική βραδιά από κοντά. Εκτός από βραβεύσεις και συγκινήσεις παρακολουθήσαμε και κάποιες εμφανίσεις που ξεχώρισαν και έχουν κάνει χαμό σε Youtube και Τικ τοκ.

Η Ελένη Φουρέιρα, παρουσίασε στην φετινή απονομή των Mad Video Music Awards 2024 το νέο της τραγούδι Αριστούργημα. Για ακόμα μία φορά η δημοφιλής ελληνίδα τραγουδίστρια δεν απογοήτευσε με την χορογραφία του τραγουδιού (Nefeli Theodotou) η οποία έχει ήδη viral καθώς οι θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα ανεβάζουν συνεχώς video στα social media κάνοντας την συγκεκριμένη χορογραφία.

Η Μαρίνα Σάττι ήταν μία από τις τραγουδίστριες που λαχταρούσε να δει το κοινό των Mad Video Music Awards κ εκείνη βέβαια δεν τους απογοήτευσε! Μία από τις εκπλήξεις που επεφύλασε η Marina ήταν στο Mixtape που φυσικά δεν παρέλειψε να αφήσει το υπονοούμενό της για το περίφημο "τα τα τα τα".

H Lila είναι η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια που έχει κερδίσει τη νεολαία με όλα της τα τραγούδια να σκαρφαλώνουν στα trends! Το ίδιο ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει και με την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2024 που η νεαρή τραγουδίστρια με τις απίθανες χορευτικές ικανότητες κατάφερε και ξεσήκωσε το κοινό των οκτώ χιλιάδων ατόμων ενώ απέσπασε και το βραβεία για το καλύτερο Τραγούδι Digital.

Έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν, η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύοντας την επιτυχία της "Νοικιάστηκε" άφησε ένα ολόκληρο γήπεδο κυριολεκτικά άφωνο με την συγκλονιστική της στυλιστική επιλογή. Ένα ολόχρυσο μπούστο σμιλεμένο πάνω στο σώμα της και φορος τιμής σε όλα τα γυναικεία κορμιά.