Life

Κέιτ Μίντλετον: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Γουίμπλεντον την Κυριακή, θα κάνει την απονομή

Κέιτ Μίντλετον: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Γουίμπλεντον την Κυριακή, θα κάνει την απονομή Φωτογραφία: EPA/ TOLGA AKMEN
Η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Η Κέιτ Μίντλετον θα κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, για να απονείμει την Κυριακή το τρόπαιο στον νικητή του Γουίμπλεντον.

Αυτή θα είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, η οποία οδήγησε τους γιατρούς στη διάγνωση του καρκίνου. Στα τέλη Φεβρουαρίου η Κέιτ Μίντλετον άρχισε να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Τον προηγούμενο μήνα έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της.

Είναι σύνηθες να απονέμει η ίδια το τρόπαιο μετά τους τελικούς των ανδρών και των γυναικών στο Γουίμπλεντον. Πέρυσι το απένειμε στον Κάρλος Αλκαράθ μετά τη νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι και στον φετινό τελικό, που θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν θα παρακολουθήσει σήμερα από κοντά τον τελικό των γυναικών στο τουρνουά, ανάμεσα στις Τζασμίν Παολίνι και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες εικασιών μετά τη χειρουργική επέμβαση, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Τον Ιούνιο, με νέα ανάρτηση, ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει τις θεραπείες για μερικούς μήνες ακόμα και πως σημειώνει πρόοδο.