Life

Power of Love: Ο Γιώργος Κόρκας μπήκε στο παιχνίδι και έχει φέρει τα πάνω κάτω

Power of Love: Ο Γιώργος Κόρκας μπήκε στο παιχνίδι και έχει φέρει τα πάνω κάτω
Ο Γιώργος Κόρκας μπήκε στο Power of Love και έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Γιώργος Κόρκας από όταν έκανε την εμφάνισή του στο παιχνίδι του έρωτα το Power of Love έχει φέρει τα πάνω κάτω είτε ανάμεσα στα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί είτε ανάμεσα στην σχέση του με τα κορίτσια.

Τον συγκεκριμένο παίκτη δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε παιχνίδι γνωριμιών αφού τον έχουμε δει και στο Love Island όπου και εκεί έψαχνε το άλλο του μισό. 

Ο Γιώργος μπήκε με σκοπό να διεκδικήσει την Σωτηρία η οποία έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με τον Νίκο Πελετιέ. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά αφού από όταν μπήκε οι ατάκες και κάποιες κινήσεις του δεν φαίνεται να εντυπωσιάζουν τα κορίτσια.

Ένα μικρό «μπιφ» έχει ξεκινήσει ήδη με Σωτηρία και Νίκη αφού δεν φαίνεται να τον έχουν σε μεγάλη συμπάθεια.

Την Πέμπτη 18/07 τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Νίκη και Γιώργο με αφορμή την χειρονομία του Γιώργου στην Σωτηρία όταν της έπιασε το πόδι και εκείνη του είπε να μην το ξανά κάνει ενώ εκείνος την αποκάλεσε υπερβολική.

Έτσι η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο και τη Νίκη συνεχίστηκε, με τον πρώτο να απαντά σχετικά με τη χειρονομία του στη Σωτηρία, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν θεωρεί ότι ήταν κάτι παρεξηγήσιμο.

Πριν από αυτό όμως η κόντρα είχε ξεκίνησει ήδη μεταξύ τους αφού σε προσωπική συζήτηση την είπε ξενέρωτη και άβγαλτη ενώ εκείνη του είπε πως δεν θα έβγαινε μαζί του.