Life

Αυτός είναι ο Έλληνας σχεδιαστής που δεν θα ξανά συνεργαζόταν η Σίντι Κρόφορντ

Αυτός είναι ο Έλληνας σχεδιαστής που δεν θα ξανά συνεργαζόταν η Σίντι Κρόφορντ
Η αποκάλυψη του γνωστού μοντέλου.

Η Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με τον Άντι Κοέν, και σε συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής απάντησε σε 3 συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε με ποιόν σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά με την ίδια να απαντά: «Vassileios, ήταν ένας σχεδιαστής στην Ελλάδα».

Στην ερώτηση ποια είναι η λιγότερη αγαπημένη της ταινία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, το 58 χρόνο μοντέλο διάλεξε το «The facts of Life». Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει ιδρύσει μια εταιρία τεκίλας με τον σύζυγό της Ράντερ Γκέρμπερ.

Η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει με τον σύντροφο της κόρης της, Όστιν Μπάτλερ. Ο γνωστός ηθοποιός έχει υποδηθεί με μεγάλη επιτυχία τον Έλβις Πρίσλεϊ και αυτό που σχολιάζεται ακόμα και σήμερα είναι ότι ο ηθοποιός ακόμη και μετά το τέλος της ταινίας έχει κρατήσει την φωνή του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Όστιν πριν την επιτυχημένη ταινία. Η Κρόφορντ για αυτό το θέμα το μόνο που είπε ήταν: «Για μένα αυτός είναι ο Όστιν. Δεν τον ήξερα πριν από το Elvis οπότε για μένα αυτός είναι ο Όστιν».

Δείτε το Βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=KqKcaUquxxM}