Life

Ανθή Φακιδάρη: Ποια είναι η Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Ανθή Φακιδάρη: Ποια είναι η Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret Φωτογραφία: INSTAGRAM
Τάιρα Μπανκς, Ιρίνα Σάικ, Κάρλα Μπρούνι, Αντριάνα Λίμα και δίπλα τους η Ανθή Φακιδάρη στην εππίδειξη της Victoria's Secret.

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε τα ξημερώματα η πρώτη Ελληνίδα που περπατά στο catwalk της Victorias’ Secret.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ώρα Ελλάδας, η πιο διάσημη εταιρεία εσωρούχων επέστρεψε μετά από 5 χρόνια με τα διάσημα «αγγελάκια» της να παρουσιάζουν στην πασαρέλα του Μπρούκλιν τη νέα κολεξιόν.

Για αυτό το reunion, «επιστρατεύθηκαν» τα πιο σπουδαία ονόματα, από την Ιρίνα Σάικ, και την Κάρλα Μπρούνι, μέχρι την Αντριάνα Λίμα και την μοναδική Τάιρα Μπανκς, που έκλεισε την επίδειξη. Δίπλα σε αυτές περπάτησε και η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα που έχει συμμετάσχει ποτέ σε επίδειξη της Victorias’ Secret.

fakidari-victoriassecret3_1f9cf.jpg

Η Ανθή Φακιδάρη είναι 21 ετών και ήδη από τα πιο ακριβοθώρητα μοντέλα στον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνει καριέρα στο εξωτερικό και περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου για τους πιο διάσημους οίκους μόδας.

fakidari-victoriassecret1_5da08.jpg

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στην επίδειξη μόδας του Ralph Lauren ενώ η Ferrari την ανακήρυξε το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της .
Η Ανθή Φακιδάρη γεννήθηκε την 25η Μαρτίου του 2002 και ήρθε από νωρίς σε επαφή με τα «φώτα» της τηλεόρασης καθώς ο πατέρας της είναι οπερατέρ στην τηλεόραση του Alpha.

fakidari-victoriassecret2_a1752.jpg

Η συμφωνία που έκανε μαζί του για να την αφήσει να ασχοληθεί με τον χώρο του modeling, είναι να προσπαθήσει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Κατάγεται από την Κρήτη και από τα Τρίκαλα και έχει έναν αδελφό τον Γρηγόρη.