Life

Power of Love: Η εξομολόγηση του Δήμου για τον πατέρα του

Power of Love: Η εξομολόγηση του Δήμου για τον πατέρα του
«Ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τον τζόγο, έχει 3 παιδιά και πέθανε μόνος του».

Άλλο ένα επεισόδιο Power of Love παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου γεμάτο, ραντεβού, γέλια, τσακωμούς αλλά και συγκινητικές εξομολογήσεις.

Συγκεκριμένα μια εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του έκανε ο Δήμος την στιγμή που βρισκόταν στο κόκκινο δωμάτιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο παίκτης μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του αλλά και τον πατέρα του και τους εθισμούς που είχε στην ζωή του.

«Γεννήθηκα στον Βόλο, μέναμε εκεί οικογενειακώς μέχρι που στην Πέμπτη δημοτικού οι γονείς μου αποφάσισαν να χωρίσουν και μετακομίσαμε στον Αλμυρό με την μαμά μου και τον αδελφό μου», είπε αρχικά ο παίκτης.

«Ο πατέρας μου έμενε στο διπλανό χωριό, αλλά δεν ήταν κοντά μας έτσι φρόντισε η μητέρα μου να μην μας λείψει ποτέ τίποτα, ήταν μεγάλη απόφαση αυτή που πήρε η μητέρα μου να φύγει από τον γάμο της αφού δεν γινόταν να δουλέψει όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να πάρεις τρία παιδιά χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν»

«Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση ήταν γιατί ο πατέρας μου είχε εθισμό στο αλκοόλ, στον τζόγο και γενικά δεν ήταν ο κλασικός πατέρας, πρώτα κοιτούσε να περάσει καλά ο ίδιος. Ηταν μεγάλο πρόβλημα ο τζόγος, έπαιρνε κρυφά λεφτά από την μητέρα μου και πολλές φορές ήμουν μπροστά σε έντονους τσακωμούς μεταξύ τους. Δεν κατάφερε να βοηθηθεί πέθανε μόνος του, είχε τρία παιδιά αλλά στο τέλος έμεινε μόνος του, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Εγώ τον βρήκα νεκρό στο σπίτι του αλλά ένιωθα σαν βρήκα έναν ξένο», κατέληξε να λέει ο Δήμος.