Life

Η Τζέιμι Λι Κέρτις ζητά από τους ανθρώπους στα σετ να φορούν ταμπελάκια με το όνομά τους και ο λόγος είναι υπέροχος

Η Τζέιμι Λι Κέρτις ζητά από τους ανθρώπους στα σετ να φορούν ταμπελάκια με το όνομά τους και ο λόγος είναι υπέροχος Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Εσείς ξέρετε τα ονόματά μας, εμείς δεν ξέρουμε τα δικά σας. Υπάρχει κάτι άδικο για μένα σε όλο αυτό»

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποκάλυψε ότι ζητά από όλα τα μέλη του συνεργείου στα γυρίσματα να φορούν ταμπελάκι με τα ονόματά τους και π λόγος είναι εξαιρετικός.

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη καθώς εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast SiriusXM Gold Minds, με παρουσιαστή τον Kevin Hart. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η υπέροχη Τζέιμι Λι Κέρτις αναφέρθηκε στο πώς προσπαθεί να εφαρμόσει μια σχετικά ασυνήθιστη πρακτική στα σετ στα οποία εργάζεται, φορώντας ταμπελάκια με ονόματα. Αυτό, εξήγησε, πως το ξεκίνησε με την ελπίδα να κάνει το εργασιακό περιβάλλον στο σετ πιο δίκαιο για όλους και να μπορεί να αναφέρεται στους ανθρώπους με το όνομά τους.

«Υπάρχει κάτι πραγματικά άνισο σε ένα σετ, σε μια ταινία, σε αυτόν τον χώρο», είπε. «Εσείς ξέρετε τα ονόματά μας, εμείς δεν ξέρουμε τα δικά σας. Υπάρχει κάτι άδικο για μένα σε όλο αυτό» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέιμι Λι Κέρτις.«Στο πλατό μιας ταινίας, αν δουλεύαμε όλοι μαζί, όλοι θα φορούσαμε ταμπελάκια, έτσι ώστε αύριο, όταν θα πηγαίναμε στο σετ, να μπορώ να πω «Καλημέρα π.χ Σαμπίνε χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί θα ήξερα το όνομά της».

Εξήγησε πως με την ταχύτητα σήμερα στα εργασιακά περιβάλλοντα και τις αλλαγές στα κινηματογραφικά πλατό, μπορεί να είναι εύκολο να δοθεί προτεραιότητα στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα έναντι της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και των βασικών επιπέδων σεβασμού, όπως είπε, γι' αυτό πιέζει να εφαρμοστεί η ιδέα της με τα ταμπελάκια.

Θυμήθηκε ακόμα ότι το είχε προτείνει το 2021, όταν προωθούσε την ταινία τρόμου Halloween Kills αλλά κα τι έκανε το συγεργείο τότε για εκείνη. Τότε σε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter (μέσω του Entertainment Weekly) είχε αποκαλύψει ότι όταν γυρνούσαν την τελευταία σκηνή, όλο το συνεργείο μαζεύτηκε και έδειξε την εκτίμησή του φορώντας όλοι το ίδιο ταμπελάκι.

«Όλοι στο σετ στεκόταν ως ένδειξη μιας σιωπηλής αλληλεγγύης με τα χέρια πίσω από την πλάτη τους. Και όλοι φορούσαν ταμπελάκι που έλεγε είμαι η Laurie Strode», δηλαδή η ηρωίδα που υποδυόταν η Τζέιμι Λι Κέρτις.

{https://www.youtube.com/watch?v=53RijK-MaAc}

NETWORK