Life

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ σε κοινή φωτογράφηση για το GQ (εικόνες & βίντεο)

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ σε κοινή φωτογράφηση για το GQ (εικόνες & βίντεο) Φωτογραφία: INSTAGRAM
Είναι οι κολλητοί του Χόλιγουντ και δεν το κρύβουν.

Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχουν περάσει τρεις δεκαετίες σχεδόν με αλληλένδετες ζωές στο Χόλιγουντ.

Τώρα, έχοντας περάσει το κατώφλι των 60 και οι δύο νιώθουν πιο άνετα από ποτέ να μοιράζουν τη σοφία που κέρδισαν από τον χρόνο που πέρασαν στα κινηματογραφικά σετ, τις εμπειρίες ζωής τους αλλά και να διαφωνούν για το ποιος είχε την καλύτερη χαίτη στα μαλλιά τη δεκαετία του ‘80, γράφει το GQ που φιλοξενεί την κοινή τους φωτογράφηση στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου.

Με μαύρα γυαλιά, μαύρο μπλουζάκι τύπου πόλο ο Τζορτζ Κλούνεϊ βλέπει τον Μπραντ Πιτ από μακριά και του φωνάζει «Αδελφέ!» συνεχίζει το περιοδικό.

{https://www.instagram.com/p/C-nBiVItjsd/?hl=el&img_index=1}

Ο Πιτ και ο Κλούνεϊ έχουν συνηθίσει να ζουν έτσι. Περιτριγυρισμένοι από την ομορφιά. Είναι φίλοι σχεδόν 25 χρόνια και τους ένωσε το όνειρο για την επιτυχία. Τώρα συνεργάζονται ξανά στο «Wolfs» και με αφορμή την κυκλοφορία του έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό.

{https://www.instagram.com/p/C-m8X5oNWhU/?hl=el}

Η φωτογράφισή τους έγινε στο Miraval, στη Νότια Γαλλία, ιδιοκτησία του Πιτ από όταν το είχε αγοράσει με την πρώην σύζυγό του την Αντζελίνα Τζολί το 2011. Δέκα χρόνια αργότερα, το 2021, εκείνη πούλησε το μερίδιό της. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η οικογένειά του μένουν επίσης στην περιοχή, σε μία έκταση που αγόρασαν πριν από τρία χρόνια.

«Κυριολεκτικά, οδήγησα και ήρθα από το σπίτι μου. Είμαι εδώ περίπου δύο χρόνια. Και δεν έχω ξανάρθει εδώ ποτέ», είπε ο Κλούνει. «Είμαι μόλις 9 λεπτά μακριά» πρόσθεσε χαμογελώντας.

{https://www.youtube.com/watch?v=G-TZphZQ3P8}