Life

Ιλάειρα Ζήση: Η απάντηση που έδωσε σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για το παιδί της

Ιλάειρα Ζήση: Η απάντηση που έδωσε σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για το παιδί της
«Τόση έκθεση για τα likes, πολύ λυπηρό», της έγραψαν.

Η Ιλάειρα Ζήση είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να αναρτά αρκετές στιγμές από την καθημερινότητας της, πλέον και με το παιδί της.

Το πρωί της Δευτέρας (20/08) η ίδια ανέβασε ένα instagram story όπου μας δείχνει την απάντηση σε ένα από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, στην φωτογραφία βλέπουμε μια κυρία να της απαντάει σε μια προηγούμενη ανάρτηση με το μωράκι της.

«Να σας ζήσει! Τόση έκθεση όμως για τα likes σας; Πολύ λυπηρό», της έγραψε μια ακόλουθος, με την σύντροφο του Μαυρίκιου να μην αφήνει αναπάντητο το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Ευχαριστούμε για την ευχή. Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί πάντα. Λυπηρό είναι να είστε μεγάλη γυναίκα και αντί να έχετε δημιουργήσει μια όμορφη ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη είστε μέσα στο Instagram και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η έκθεση δίνει χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία στον κόσμο; Σήμερα έλαβα χιλιάδες μηνύματα που μου έλεγαν ότι έφτιαξε η μέρα τους που είδαν αυτό το μουτράκι και γέμισε η ψυχή τους χαρά και αγάπη, πρέπει να είναι άγνωστα συναισθήματα για σας για αυτό και αυτό το σχόλιο. Αυτό είναι λυπηρό καληνύχτα σας», της απάντησε. 

ΙΛΑΕΙΡΑ ΖΗΣΗ

Δείτε τα όσα είπε το ζευγάρι στην εκπομπή Summer's Cool: