Life

Γάμος Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες και video από το γλέντι

Γάμος Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες και video από το γλέντι
Ο γάμος ήρθε ως επιστέγασμα των 10 χρόνων σχέσης και των τριών παιδιών τους, – του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας.

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες και πλάνα από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ρίντλσπιγκερ που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino. Αρχικά το φως της δημοσιότητας είδαν τα πλάνα που δείχνουν τον γαμπρό με τους φίλους του να τα σπάνε για τον γάμο ενώ ακολούθησαν οι νεότερες φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται επίσης η μητέρα του Βερόνικα, η Μαράια αλλά και το ζεύγος Σπανούλη αλλά και ο Νίκος Ζήσης.

Νωρίτερα, ο μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, Νίκος Γκίκας, ήταν αυτός που πόσταρε τις φωτογραφίες του γαμπρού να τα… σπάει. Στη συνέχεια πόσταρε και τις παρακάτω φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε τον γάμο, ξεχωρίζουν οι αστείες γκριμάτσες του «Greek Freak», του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του κουμπάρου Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Χρήστου Σαλούστρου, του Μιχάλη Καμπερίδη κ.ά.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα, το σύμφωνο εχεμύθειας και τους καλεσμένους χωρίς κινητά, ο GreekFreak δεν κατάφερε να αποφύγει τις διαρροές στα social media με τους σχεδόν 200 καλεσμένους του να ανεβάζουν φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το τριήμερο γλέντι. Κι ενώ Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν ανέβασαν ούτε καρέ, ο μεγαλύτερος αδελφός τους, Φράνσις, δεν κρατήθηκε και ανέβασε στο instagram την βόλτα με το αυτοκινητάκι του γκολφ.

Από τους 200 καλεσμένους οι 30 ήταν VIP από τον χώρο του αθλητισμού όπως ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον, ο οποίος άλλωστε εκτέλεσε και χρέη κουμπάρου. Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους και ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος μάλιστα ξέκλεψε λίγο χρόνο και εξασκήθηκε –όπως βλέπουμε- στο γκολφ.

Οι καλεσμένοι ακολούθησαν πιστά τα dress code φορώντας μόνο λευκά στο πάρτι της Παρασκευής. Ενώ στο πάρτι του Σαββάτου φρόντισαν να διαλέξουν ντυσίματα που παραπέμπουν σε νιγηριανές φορεσιές. Το πρωί της Κυριακής έγινε η γαμήλια τελετή με τον Μανώλο Καραλή να φωτογραφίζεται λίγο πριν αποχωριστεί το κινητό του τηλέφωνο με τις μοναδικές φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής να είναι αυτές μετά την δεξίωση.

Από τα στόρι των καλεσμένων, φανερώθηκε και το ροζέ κρασί που προσέφερε το ζεύγος για καλωσόρισμα στους καλεσμένους του το οποίο φέρει το όνομα της νύφης, Μαράϊα. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε μαζί μας σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα! Ευχόμαστε να απολαύσετε την διαμονή σας και να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις μαζί μας.
Με αγάπη Μαράια και Γιάννης».