Life

Κιμ Καρντάσιαν: Το «συμβόλαιο» που υπέγραψε με τον γιο της, για να τον αφήσει να ανοίξει κανάλι στο YouTube

Κιμ Καρντάσιαν: Το «συμβόλαιο» που υπέγραψε με τον γιο της, για να τον αφήσει να ανοίξει κανάλι στο YouTube Φωτογραφία: TIKTOK
Οι κανόνες που πρέπει να τηρήσει ο 8χρονος γιος της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Τι κάνουν οι γονείς όταν τα παιδιά τους ζητούν επίμονα να μπουν στον κόσμο των social media; Στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν, υπογράφουν «συμβόλαιο».

Η 43χρονη αποκάλυψε ότι επέτρεψε στον Σεντ να ανοίξει κανάλι στο YouTube, αφού πρώτα ο 8χρονος γιος της υπέγραψε τους όρους που πρέπει να τηρήσει.

«Τελικά επέτρεψα στον Σεντ να κάνει κανάλι στο YouTube, αφού υπέγραψε λεπτομερές συμβόλαιο», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram και κάλεσε τους followers της να εγγραφούν στο κανάλι του 8χρονου.

kim-kardasian1_ad949.png

Στη συνέχεια ανάρτησε και το «συμβόλαιο» με τους όρους που πρέπει να τηρεί ο Σεντ, σημειώνοντας ότι καλά θα κάνει να μην το παραβιάσει ο 8χρονος.

«Εγώ ο Σεντ Γουέστ συμφωνώ να ακολουθώ τους κανόνες της μαμάς μου προκειμένου να έχω κανάλι στο YouTube. Δεν επιτρέπεται να σχολιάζω προσωπικές πληροφορίες της οικογένειας. Δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπώ προσωπικές πληροφορίες. Δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπώ όταν η Νορθ ηχογραφεί μουσική», αναφέρει το «συμβόλαιο».

«Πρέπει να δείχνω στη μαμά μου ή έναν guardian προτού τα “ανεβάσω”. Δίνω άδεια σε οποιονδήποτε ενήλικα να διαγράψει τα βίντεο αν η μαμά μου πει ότι αυτό πρέπει να γίνει. Αν δεν ακολουθήσω όλους τους κανόνες η μαμά μου μπορεί να κάνει ιδιωτική τη σελίδα μου ή να τη διαγράψει», ορίζει ακόμα το χειρόγραφο «συμβόλαιο».

kim-kardasian2_68a6b.png