Life

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει - «Θα κινδύνευε η δική μου ζωή και του εμβρύου»

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει - «Θα κινδύνευε η δική μου ζωή και του εμβρύου» Φωτογραφία: EPA/ ANDRE PAIN
Η εξομολόγηση της Σελένα Γκόμεζ στο Vanity Fair.

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει, ενώ «πεθαίνει» για να γίνει μητέρα και για αυτό εξετάζει τις επιλογές της παρένθετης μητρότητας ή της τεκνοθεσίας.

«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω. Έχω πολλά ιατρικά ζητήματα που θα έβαζαν τη δική μου ζωή και του εμβρύου σε κίνδυνο. Ήταν κάτι για το οποίο έπρεπε να πενθήσω για λίγο», δήλωσε η 32χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι έχει διαγνωστεί με Λύκο. Επίσης, το 2017 έκανε γνωστό ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, κάτι που ήταν απαραίτητο εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος.

Επίσης, έχει μιλήσει για τη διάγνωσή της με διπολική διαταραχή. Το 2022 είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι ήταν πιθανό να μην μπορεί να κυοφορήσει με ασφάλεια, εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής της για τη διπολική διαταραχή.

{https://www.instagram.com/p/C_swYcSpEKA/?img_index=1}

Σελένα Γκόμεζ: Δεν με ενδιαφέρει, θα είναι το μωρό μου

Στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair δήλωσε ότι εξετάζει τις επιλογές της παρένθετης μητρότητας ή της τεκνοθεσίας.

«Αυτό δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το οραματιζόμουν, σκεφτόμουν ότι θα συμβεί όπως για τον καθένα. Είμαι πολύ καλύτερα με αυτό το θέμα. Το θεωρώ ευλογία ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία», υπογράμμισε.

«Με έκανε πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους για γυναίκες που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι μία από αυτές», συμπλήρωσε. «Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα είναι αυτό το ταξίδι, αλλά θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με ενδιαφέρει. Θα είναι δικό μου, θα είναι το μωρό μου», τόνισε η Σελένα Γκόμεζ.

{https://www.instagram.com/p/C_skU-ouIu4/}