Life

Ο Τάκης Ζαχαράτος «αποκάλυψε» τι έγινε μεταξύ Σάττι και Σαλακά

Ο Τάκης Ζαχαράτος «αποκάλυψε» τι έγινε μεταξύ Σάττι και Σαλακά
Ο Τάκης Ζαχαράτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον ίδιο να εμφανίζεται ως η γνωστή TikToker Κατερίνα Σαλακά

Η δημοφιλής TikToker προ ημερών με βίντεό της είχε κατηγορήσει τη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της ότι της φέρθηκαν «με τον πιο άσχημο τρόπο».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Κατερίνα Σαλακά στα σχετικά clips, όπου εμφανίστηκε αναστατωμένη και με δάκρυα στα μάτια, ενώ είχε συμφωνήσει με τη Μαρίνα Σάττι να ανέβει μαζί της στη σκηνή στη διάρκεια της συναυλίας της στον Λυκαβηττό, τελικά οι συνεργάτες της τραγουδίστριας δεν της επέτρεψαν την είσοδο στον χώρο, ενώ η Μαρίνα Σάττι δεν δέχτηκε να τη δει στα καμαρίνια.

Σατιρίζοντας τα παραπάνω, ο Τάκης Ζαχαράτος αποφάσισε να «αποκαλύψει» στους followers του «τι έγινε πραγματικά backstage» στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι, ανάμεσα στην Κατερίνα Σαλακά και τους συνεργάτες της τραγουδίστριας.

Ο δημοφιλής κωμικός, ντυμένος... Σαλακά, αλλά και περούκα και γυαλιά, φαίνεται να απαιτεί από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι να την αφήσουν να περάσει στα καμαρίνια, καθώς είναι μέρος της παράστασης, ενώ δύο άνδρες την παίρνουν... σηκωτή.

«Είμαι μέρος της παράστασης, το ακούγετε; Αφήστε με! Έχω γράψει τραγούδι, αφήστε με!», φωνάζει ο Τάκης Ζαχαράτος ως άλλη Κατερίνα Σαλακά, με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δείτε τι έγινε πραγματικά backstage», ενώ, απευθυνόμενος στη γνωστή TikToker να προσθέτει «μη σκας κούκλα μου».  

{https://www.instagram.com/p/C_vTFr4I2w0/}