Life

Foo Fighters: Ο Ντέιβ Γκρολ αποκάλυψε ότι απέκτησε κόρη εκτός του γάμου του - Η ανάρτησή του

Foo Fighters: Ο Ντέιβ Γκρολ αποκάλυψε ότι απέκτησε κόρη εκτός του γάμου του - Η ανάρτησή του Φωτογραφία: EPA/ CAROLINE BREHMAN
«Αγαπώ τη σύζυγο και τα παιδιά μου», έγραψε ο τραγουδιστής των Foo Fighters.

Ο Ντέιβ Γκρολ ανακοίνωσε ότι απέκτησε μία κόρη που γεννήθηκε «εκτός του γάμου» του και στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής των Foo Fighters τονίζει ότι θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της συζύγου του και των παιδιών που απέκτησαν μαζί.

Ο 55χρονος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία έκανε γνωστό ότι απέκτησε άλλη μία κόρη, όχι όμως τη με τη σύζυγό του, τη σκηνοθέτιδα Τζόρντιν Μπλουμ.

Στην ανάρτηση γράφει ότι αγαπά τη σύζυγο και τα παιδιά του πως θα κάνει τα πάντα για να τον συγχωρήσουν και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Ο Ντέιβ Γκρολ είναι παντρεμένος από το 2003 με την Τζόρντιν Μπλουμ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, τη 18χρονη Βάιολετ, τη 15χρονη Χάρπερ και τη 10χρονη Οφίλια.

«Πρόσφατα απέκτησα μία κόρη, που γεννήθηκε εκτός του γάμου μου. Σχεδιάζω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονιός για εκείνη», γράφει ο τραγουδιστής των Foo Fighters.

«Αγαπώ τη σύζυγο και τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους. Είμαστε ευγνώμονες για τον σεβασμό σας απέναντι σε όλα τα παιδιά που εμπλέκονται, καθώς προχωράμε μαζί», αναφέρει ακόμα.

{https://www.instagram.com/p/C_v4WBbyxnd/}