×

Μήνυμα

Failed loading XML...
Life

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με την Αθηνά Μαξίμου δε μπορέσαμε να κάνουμε παιδιά»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με την Αθηνά Μαξίμου δε μπορέσαμε να κάνουμε παιδιά»
Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου αλλά και για τον λόγο που δεν έκαναν παιδιά.

«Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός μου και το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε, μετά τελείωσε. Αλλά είμαστε οικογένεια! Αυτός που λέει ότι δεν είναι οικογένεια, δεν αντέχει ούτε τα έντερά του. Βλέπουν εμένα και την Αθηνά που προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε μεταξύ μας και τους άλλους και αυτοί δεν είναι. Είναι χοντρό αυτό που λέω αλλά εμείς είμαστε καλά που η οικογένειά μας είναι αυτής της δυαδικότητας. Οι άλλοι δεν είναι καλά και προβάλλουν σε εμάς το είστε σίγουρα καλά;», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Για την επιλογή του να μην πιστεύει στον Θεό και σε καμία θρησκεία, για τη διαφορετικότητα αλλά και τους μετανάστες που εγκλωβίζονται σε λάθος χώρα ο ηθοποιός ανέφερε:

«Αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την πατρίδα μας, γιατί έχει μέσα ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από το γενικό σύνολο. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα, αντιλαμβάνονται διαφορετικά τον εαυτό τους με βάση το φύλο – δεν είναι μόνο το βιολογικό φύλο, είναι και αυτό που θα ήθελα να είμαι και να ανήκω. Υπάρχουν και άτομα που δεν θέλουν να ανήκουν σε κανένα φύλο.

Μπορεί να είμαι ένας μετανάστης, που δεν ήθελα να είμαι εδώ, με κρατήσατε… Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να ξεχωρίσω τους ανθρώπους βάσει της θρησκευτικής τους ιδέας, αυτό το κάνουν από μόνοι τους οι ίδιοι, εγώ δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν θα ξεχωρίσω κάποιον Χριστιανό ή Μουσουλμάνο. Ούτε Χριστιανός είμαι, ούτε Μουσουλμάνος. Δεν με ενδιαφέρει το ότι δεν υπάρχει Θεός. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται έπειτα από αυτή τη ζωή».