Life

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχουμε καλές σχέσεις με τη Σίσσυ Χρηστίδου»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχουμε καλές σχέσεις με τη Σίσσυ Χρηστίδου» Φωτογραφία: instagram
Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται ότι πλέον δεν μιλάνε.

Για τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια είχαν βρεθεί στο παρελθόν στα δικαστήρια για τα παιδιά τους και τη διατροφή.

Μιλώντας σήμερα στο Happy Day o Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε ότι οι σχέσεις του με την Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί ακόμα μετά από τόσο καιρό.

Σχετικά με τα παιδιά του και την προσωπική του ζωή τόνισε ότι έχει συνειδητά να επιλέξει να είναι πολλές ημέρες με τα παιδιά του.

Στο παρελθόν ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στη δικαστική διαμάχη που είχε με τη σύζυγό του ενώ όπως είχε δηλώσει είχε πάρει ακόμα και δάνειο για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

«Έχω ταλαιπωρηθεί ψυχικά από όλο αυτό και τα παιδιά μου. Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Ή θα πρέπει να μιλήσω, ή θα πρέπει να εκθέσω ανθρώπους. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή έχω πολλούς ανθρώπους να εκθέσω, ανθρώπους που θεωρούσα οικογένεια, ανθρώπους που τάϊζα και είχα μέσα στο σπίτι μου, δεν θέλω να το κάνω, για τα παιδιά μου, για μένα και για το ήθος μου. Αυτό φαίνεται ως ένα σημάδι αδυναμίας και δεν είναι. Είναι σημάδι ήθους. Έχω πάρει δάνειο 30 χιλιάδες ευρώ, αντί να βρω μία λύση με τη μητέρα των παιδιών μου. Έχω πάρει 30 χιλιάδες ευρώ και θα δώσω 50. Άρα προτίμησα αυτό από εκείνο. Πήρα δάνειο».