Life

Τραντάφυλλος: «Δεν μιλάω σε δημοσιογράφους - Κάνετε παλιά κίτρινη τηλεόραση»

Τραντάφυλλος: «Δεν μιλάω σε δημοσιογράφους - Κάνετε παλιά κίτρινη τηλεόραση»
Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Τριαντάφυλλος.

Ξέσπασε κατά δημοσιογράφων, παρουσιαστών και εκπομπών ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν άντεξε και μίλησε για κίτρινη τηλεόραση ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στον Μάρκο Σεφερλή.

«Δεν μιλάω, δεν θα σου πω τίποτα. Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα. Ό,τι απαντάω το φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς. Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση. Γιατί να απαντάω; Έχετε φτιάξει μια ομάδα και προστατεύετε 4-5 καλλιτέχνες και τους υπόλοιπους θέλετε να σας λένε πράγματα, για να πέφτει κράξιμο και να γίνεται η εκπομπή ωραία. Άμα γουστάρετε έτσι, συνεχίστε το», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Αν είμαι συνεργάτης της εκπομπής σας να μιλήσω για τον Μάρκο Σεφερλή, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Ο Μάρκος είναι παντελονάτος, φοβερός κωμικός και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει».

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τριαντάφυλλο: «Τον ενοχλεί που παρασκηνιακά τον παίρνουν παρουσιάστριες και του λένε…»

Η παρουσιάστρια όπως είπε επειδή έχει συνομιλήσει μαζί του, ο τραγουδιστής έχει κάποια παράπονα και για αυτό τον λόγο κρατά αυτή τη θέση.

Δημήτρης Παπανώτας: «Το ζουμί είναι αλλού. Ότι η σόουμπιζ έχει 4-5 προστατευόμενα πρόσωπα. Που δεν είναι τόσα, είναι καμιά 20αρια, δεν έχει άδικο».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μπορείς να κατονομάσεις ποια είναι αυτά τα πρόσωπα; Γιατί εγώ θυμάμαι και τον Ρουβά, που τον αγαπούν, να τον έχουν «χτυπήσει» και τον Ρέμο με την περιπέτεια που είχε με τα φορολογικά.

Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Επειδή ζούμε και στην εποχή της αποκαθήλωσης, ο κόσμος τρελαίνεται και εκτονώνεται όταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο δίνει αφορμή και το αποκαθηλώνουν στα σχόλια.

Τον ενοχλεί που παρασκηνιακά τον παίρνουν παρουσιάστριες και του λένε πολύ ωραία τα είπες εναντίον των γκέι, για παράδειγμα, κάποιος έπρεπε επιτέλους να τα πει, να σου στείλω μια κάμερα να τα πεις και σε μένα;.

Και μόλις παίζω τις δηλώσεις του να λέω: δε ντρέπεται, δε σέβεται τα δικαιώματα. Τον ενοχλεί δηλαδή που άλλα του λένε παρασκηνιακά και άλλα μπροστά. Μου λέει ότι τον αδικούν».