Life

«Ο Τιμωρός»: Το πρώτο τετ α τετ του Μάρκου με την Έλλη

«Ο Τιμωρός»: Το πρώτο τετ α τετ του Μάρκου με την Έλλη
«Ο Τιμωρός»: Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επιστρέφει για να εκδικηθεί!

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή.

Ο Τιμωρός - Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό !

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Επεισόδιο 04

Ο Αντώνης αρχίζει και πάλι να κυλά στον τζόγο, οδηγώντας την Κάτια στην απελπισία, ενώ ο Αλέξης προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις στην οικογένεια, ζητώντας από τη Ναταλία να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν τον γάμο της με τον πατέρα του… Η Έλλη αναζητά τον άγνωστο άντρα που της έσωζε τη ζωή, αγνοώντας ότι είναι ο μεγάλος της εφηβικός έρωτας… Ο Μάρκος στο μεταξύ αποκαλύπτεται στην Αγγελική και της ξεδιπλώνει τα σχέδιά του. Ο Λεωνίδας όμως φροντίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις του μυστηριώδη Άρη Γιαννουλάτου.

Επεισόδιο 05

Ο Λεωνίδας προσπαθεί να πείσει την Έλλη να μεσολαβήσει ώστε ο Άρης Γιαννουλάτος να συνεργαστεί μαζί τους. Εκείνη δέχεται απρόθυμα, χωρίς να ξέρει ότι τη στέλνουν κατευθείαν στα δίχτυα του παλιού της έρωτα. Η Ναταλία εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια με τον Πέτρο, προκαλώντας εμφύλιο μεταξύ του Λεωνίδα και του Αλέξη με αφορμή το προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Ισαβέλλα, στο μεταξύ, εξομολογείται στη Μυρτώ, το απωθημένο της για τον Πέτρο. Ο Μάρκος έρχεται για πρώτη φορά τετ α τετ με την Έλλη μετά από είκοσι χρόνια, σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση που προμηνύει… φωτιές. Στο μεταξύ, ο Αλέξης γίνεται αποδέκτης μίας απρόσμενης πρότασης που θα αλλάξει τη ζωή του. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μάρκο, για να δει πώς πήγε η συνάντησή του με την Έλλη, κάνει όμως ένα μοιραίο λάθος, που μπορεί να προδώσει την ταυτότητα του «Άρη Γιαννουλάτου»…

{https://www.youtube.com/watch?v=4OCncpZH0Fc}